Om oss

SIBE – Din samarbeidspartner!

Om oss

SIBE – Din samarbeidspartner!

Om SIBE

Sikker Bemanning AS ble etablert i august 2012 og har sitt hovedkontor på Tåsen i Oslo. Bedriften har hatt kontinuerlig vekst siden oppstart og i dag er vi 9 ansatte i administrasjonen. SIBE er medlem av NHO Service og er også medlem av Startbank. I tillegg til dette ble vi i 2016 godkjent som Revidert Arbeidsgiver etter en lang ekstern revisjon av bedriften vår.

Vi har i dag ca 500 tilgjengelige medarbeidere i basen og mellom 80-150 arbeidere ute i arbeid til enhver tid. SIBE har stort fokus på ærlighet, kvalitet og ryddighet i henhold til gjeldende regelverk og sørger alltid for å holde oss oppdaterte. På denne måten vil alltid våre kunder og medarbeidere føle seg trygge på SIBE som samarbeidspartner og arbeidsgiver.

Sikker Bemanning AS spesialiserer seg på bemanning til bygg og anleggsbransjen og tilbyr et stort spekter av arbeidskraft innen bransjen. I tillegg til dette kan vi bistå med hjelp til rekruttering av ledere og fagarbeidere til din bedrift, og kursing av bygg og anleggsarbeidere til konkurransedyktige priser.

Revidert arbeidsgiver

SIBE er stolte av å kunne si at vi ble Revidert Arbeidsgiver (RA) i 2016. RA er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter som ble obligatorisk for alle bemanningsbyråer i 2017. Denne ordningen lar bedrifter dokumentere sin kvalitet og profesjonalitet som arbeidsgiver. Dette skjer gjennom en ekstern revisjon av rutiner og praksis når det gjelder sentrale deler av forpliktelser etter arbeidsmiljøloven.

Målet er at SIBE skal være en best mulig arbeidsgiver og derigjennom være en kvalitetsleverandør av personell til våre kunder. Jobben vår videre er å gjøre det enda bedre neste år, og årene fremover. Vi er opptatt av å være en god samarbeidspartner til alle våre kunder og setter derfor stor pris på, samt er avhengig av tilbakemeldinger for å kunne opprettholde vårt kvalitetsstempel som Revidert Arbeidsgiver.

Ta kontakt

Snakk med oss.

22 65 14 05

post@sibe.no

Klikk her for full kontaktinfo

Gi oss tilbakemeldinger!

For at SIBE alltid skal kunne yte best mulig service til sine medarbeidere og kunder, er vi avhengig av tilbakemeldinger fra dere. Hvor kan vi forbedre oss? Hva er vi gode på? Fyll enkelt ut skjemaet under, og tilbakemeldingen vil lande direkte hos oss på kontoret.

Husk at både ris og ros mottas med takk!

Kontakt oss

22 65 14 05

post@sibe.no

Administrasjon

Gry Winther
Daglig leder
+47 468 08 794
gry@sibe.no

Gry Winther er Daglig leder i Sikker Bemanning AS og utdannet økonom. Tidligere har hun jobbet som salgsdirektør og personalansvarlig i retailbransjen, og har også lang erfaring fra reiselivsbransjen. Gry har over 20 år bak seg innen salg og service.

Wenche Hagalia
Salgsleder/partner
Tlf: +47 483 28 432
E-post: wenche@sibe.no

Wenche Hagalia var med på å starte opp Sikker Bemanning AS og er hovedaksjonær i SIBE. Hun er oppvokst i bygg- og anleggsbransjen og har nærmere 12 års erfaring fra bemanning og rekruttering i samme bransje. Hun har en mastergrad innen prosjektledelse fra NLH, og utover dette har hun også 8 års erfaring med lederrekruttering, samt at hun er sertifisert coach. I SIBE er Wenche hovedansvarlig for oppfølging av kunder, pågående prosjekter og salg.

Marius Roos
Salgskonsulent/Fagansvarlig betong/Partner
+47 906 97 931
marius@sibe.no

Marius har 23 års erfaring som jernbinder og 9 års erfaring med eget armeringsfirma. I dag er han partner i Sikker Bemanning AS og jobber med salg og oppfølging av prosjekter. I tillegg er han er fagansvarlig på betong.

Hege Devold Liaaen
Personalkonsulent / Markedsansvarlig
+47 400 16 548
hege@sibe.no

Hege sitter som personalkonsulent i Sikker Bemanning AS. Hun er utdannet markedsfører med fordypning i human resource mangement fra BI Norwegian Business School. I tillegg er hun også markedsansvarlig og har hovedansvaret for alle markedsføringstiltak i SIBE.

Per Olof Kristian Lundberg
HMS og kursansvarlig
+47 940 10 661
per@sibe.no

Per Lundberg er HMS og kursansvarlig i Sikker Bemanning AS. Han har 12 års erfaring fra bemanningsbransjen innen bygg og anlegg. Han har en sterk lidenskap for alt som omhandler HMS og han brenner for våre medarbeideres sikkerhet ute på byggeplassene.

Christian Mørk
Personalkonsulent
+47 402 92 971
christian@sibe.no

Christian jobber i SIBE som personalkonsulent og har ansvaret for å sende medarbeidere ut i oppdrag for kunder. Han har fagbrev som betongfagarbeider og har i flere år jobbet som forskalingssnekker for store firmaer som Skanska. Med dette har Christian opparbeidet seg god fagkunnskap, etter 11 års erfaring fra bygg og anleggsbransjen.

Aleksander Polozynski
Lønnsassistent
+47 925 29 740
aleksander@sibe.no

Aleksander er ansatt i SIBE som lønnsassistent. Han er utdannet ved The Pope John Paul II State School of Higher, gjennom instituttet for økonomi og ledelse. Med dette har han en bachelor i ledelse med fordypning i organisasjonsledelse. I tillegg til lønnsoppgaver bistår også Aleksander på bemanningsavdelingen.

Arne Ove Forårsveen
Salgskonsulent
+47 974 19 730
arne@sibe.no

Arne er ansatt i SIBE som salgskonsulent. Han har allerede mange år i bygg og anleggsbransjen bak seg, og har jobbet med alt fra jernbinding til ledelse og statisk prosjektering.

Styret

Petter Moe

Styreleder

Petter Moe - Styreleder SIBEPetter Moe er styreleder i Sikker Bemanning AS. Hans oppgaver er å lede styret og sørge for en strategisk utvikling i bedriften, samt overordnet ledelse og styring av virksomheten i samråd med daglig leder og eiere.

Petter har mer enn 30 års erfaring fra entreprenørbransjen i Norge. Han startet karrieren ute i Selmer, og jobbet i 15 år med flere store infrastruktur prosjekter i Oslo området. i 2001 startet han i NCC, og arbeidet i 8 år som leder for anleggsvirksomheten. Deretter hadde han 2 år som leder for Strategi og Forretningsutvikling.

I 2011 startet han i PEAB, og gikk 3 år inn i rollen som administrerende direktør. I 2014 overtok han som vise-administrerende direktør og fungerende administrerende direktør i Implenia Norge AS, frem til 2016.

Nå er Petter styreleder og partner i Nordic Infra AS, og har gjennom dette ulike oppdrag og engasjement, blant annet i Sikker Bemanning AS.

Geir Nordbø

Styremedlem

Geir Nordbø - Styremedlem SIBEGeir Nordbø fra Nissedal i Telemark har lang erfaring fra bygg og anleggsbransjen. Han er utdannet maskinfører, og startet sin karriere i Implenia (tidligere under navn Betonmast) i 1987. Her gikk han gradene via formann, anleggsleder, prosjektleder, avdelingsleder og ble til slutt direktør før region øst i Implenia Norge.

I januar 2017 gikk Geir inn som prosjektsjef i HAG Anlegg, men etter 7 mnd. gikk han over i rollen som Daglig leder av HAG Anlegg AS. Tidligere har han hatt styreverv i Betonmast AS, Betonmast Anlegg AS, Implenia Miljø AS, og fra januar 2017 har han vært styremedlem i Sikker Bemanning AS.

Wenche Hagalia

Styremedlem

Wenche Hagalia var med på å starte opp Sikker Bemanning AS og er hovedaksjonær i SIBE. Hun er oppvokst i bygg- og anleggsbransjen og har nærmere 12 års erfaring fra bemanning og rekruttering i samme bransje.

Hun har en mastergrad innen prosjektledelse fra NLH, og utover dette har hun også 8 års erfaring med lederrekruttering, samt at hun er sertifisert coach.

I SIBE er Wenche hovedansvarlig for oppfølging av kunder, pågående prosjekter og salg. Hin sitter som styremedlem i Sikker Bemanning AS.