Har du spørsmål omkring Koronapandemien?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
I løpet av forbausende kort tid har hele Norge beveget seg inn i ukjent territorium. Uavhengig normale utfordringer, er vi stort sett vant til at det meste går på skinner - i dag er det annerledes.

For oss i SIBE handler det nå om å prioritere riktig. Vi gjør selvfølgelig alt vi kan for å begrense spredningen av korona-viruset – hvor vi følger situasjonen tett slik at vi får gitt ut nødvendig informasjon forløpende. Våre medarbeidere, kunder og leverandører er ryggraden for det vi driver med, og sammen ønsker vi å tilrettelegge så godt det lar seg gjøre slik at våre felles interesser blir ivaretatt.

Myndighetene i Norge gjør i tillegg nødvendige og riktige tiltak for å begrense smitte. I SIBE følger vi alle råd og restriksjoner, og prioriterer smittevern og helsen til våre egne ansatte, til våre leverandører og til våre kunders ansatte.

HAR DU SPØRSMÅL OMKRING KORONA?

Ta kontakt med oss i administrasjonen på 22 65 14 05, post@sibe.no eller direkte med din Personal- eller Kundekonsulent. Du kan også ringe OSLO Kommune sin Koronatelefon 21 80 21 82 for råd om du mistenker at du kan være smittet av viruset.

I tillegg kan du gå inn på denne linken for anbefalinger for hvordan opprettholde en trygg byggeplass. La oss sammen gjøre hva vi kan for å bekjempe denne pandemien.

Stay positive – Stay safe!

Hilsen oss i SIBE.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende inn dette skjemaet, takker du ja til å motta nyhetsbrev fra SIBE til din epost, og godkjenner våre vilkår.

Language »