SIBE utvider kurskatalogen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
I januar lanserte SIBE en rekke kurs for bygg og anleggsbransjen, og har allerede fått god respons. SIBE tilbyr nå en rekke kompetansekurs innen helse/HMS og sikkerhet for bygg- og anleggsbransjen, og katalogen vokser.
HMS kurs

Over nyttår lanserte SIBE en rekke relevante kurs for bygg- og anleggsbransjen, og har allerede opplevd meget god respons fra publikum. Kursene er spesielt utvalgt med tanke på den kompetansen som behøves i bransjen vi er i, med dyktige og kompetente kursholdere og et solid program med sertifikat etter endt eksamen. Alle kursene er priset på et konkurransedyktig nivå med en totalpakke for deltakerne som sikrer både læring og god verdi for den enkelte.

Vil du se hele kurskatalogen? Klikk her.

Med den gode responsen fra publikum så langt, vil SIBE nå lansere flere kurs som retter seg mot riktige fagområder. I kurskatalogen finner du allerede kurs for HMS, arbeidsvarsling og varme arbeider – for å nevne noe. Nå lanserer vi også stillaskurs og maskinkurs for personer som skal føre anleggsmaskin.

I sum blir det en samling av kurs som vi både håper og tror mange vil finne attraktivt og interessant. Kursene er allerede åpne for påmelding, så ikke nøl med å melde din bedrift på hvis du har et behov for kurs. Vi er fleksible og gjør vårt beste for å finne en kursdato som passer alle.

Dersom du har spørsmål om kurs, kan du også ta kontakt med vår kursansvarlig, Christopher Hulme, på telefon 922 63 971.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende inn dette skjemaet, takker du ja til å motta nyhetsbrev fra SIBE til din epost, og godkjenner våre vilkår.

Language »