Unikt prosjekt for Sikker Bemanning

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Agro Anlegg AS er i full gang med å sette opp ganske unike murer på Lørenskog kirkegård. Men de forsto raskt at de måtte leie inn fagarbeidere og tok derfor kontakt med Sikker Bemanning, som de tidligere har samarbeidet med.
Unikt prosjekt for Sikker bemanning

Denne artikkelen stod på trykk i magasinet Næringsliv den 12. mars 2020. Les hele artikkelen på Næringsliv.no. Tekst: Per-Kr. Aasen.

Agro Anlegg AS er i full gang med å sette opp ganske unike murer på Lørenskog kirkegård. Men de forsto raskt at de måtte leie inn fagarbeidere og tok derfor kontakt med Sikker Bemanning, som de tidligere har samarbeidet med.

De nye murene omfatter et stort prosjekt til en verdi av 50 millioner kroner og som til slutt vil prege den nye kirkegården på Lørenskog med plass til 4.400 graver. Prosjektlederen hos oppdragsgiveren Agro Anlegg sier litt spøkefullt at murene vil bli godt synlige fra verdensrommet. Det er med andre ord en stor jobb.

Muren vil danne en sirkelformasjon sett ovenfra

-Forprosjekteringen startet for to år siden, mens vi kom inn i fjor med våre fagmedarbeidere, forteller Sibes prosjektleder Robert Andersson. Han legger til at det er flere spesielle sider ved jobben. Murene blir satt opp i seksjoner som i sum vil danne en sirkelformasjon sett ovenfra.

Kortreiste varer

– Det er ganske unikt at alle masser som brukes til prosjektet er gjenbrukte og rensede masser fra anleggsarbeidet med kirkegården. Det betyr færre transporter med tunge biler til og fra prosjektet. Steinen som brukes i murene er dessuten norsk og ganske kortreist den også, sier Andersson. Han har to steinleggere i sving på kirkegården til enhver tid.

Omstrukturering

Sikker Bemanning AS spesialiserer seg på bemanning til bygg og anleggsbransjen og tilbyr et stort spekter av arbeidskraft innen denne kategorien. I tillegg til dette bistår de med hjelp til rekruttering av ledere og fagarbeidere til bedriftene, samt kursing av bygg og anleggsarbeidere til konkurransedyktige priser.

-Vi startet en omstilling av driften for ett år siden, men dette arbeidet har blitt noe forsinket av den pågående korona-situasjonen. Det er en krevende prosess, men vi skal gjennomføre arbeidet før årsskiftet. Det vil gjøre oss mer effektive og tidsriktige med ytterligere digitalisering og forbedring av kommunikasjonslinjer, sier daglig leder Tommy Harland i Sikker Bemanning AS.

SIBE Anlegg

Bemanningsselskapet på Tåsen i Oslo har nylig etablert en egen avdeling for større anlegg over hele landet. SIBE anlegg skal forsyne entreprenører med fagarbeidere til store og langvarige prosjekter.

-Det har vist seg å være et betydelig behov for dette og etterspørselen er stigende over hele Norge. Vi ønsker å bidra og en egen avdeling for dette vil være et fortrinn både for oss og kundene, sier Harland.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende inn dette skjemaet, takker du ja til å motta nyhetsbrev fra SIBE til din epost, og godkjenner våre vilkår.

Language »