Ansattopplysninger

For at vi skal kunne følge deg opp på den beste måten, er det viktig at vi alltid har riktige opplysninger registrert. Husk å oppdatere oss når det skjer en endring i din status.

Når det skjer en endring i dine opplysninger, send dem til post@sibe.no så snart som mulig.

Adresse
Har du flyttet? Husk å sende oss ny adresse! Din adresse bruker for eksempel i forbindelse med sykemeldinger og kommunikasjon med NAV. Adressen benyttes også for å beregne reisegodgjørelse.

Mobilnummer
For at vi skal kunne nå deg med viktig informasjon er det avgjørende at vi har ditt korrekte mobiltelefonnummer tilgjengelig. I vår bransje som mange andre kan endringer skje raskt, og det er avgjørende å kunne nå deg med viktige opplysninger. Si ifra med en gang om mobilnummer er byttet.

E-postadresse
På samme måte som med mobilnummer er det avgjørende å kunne nå deg med viktig informasjon og lønnsslipper. Bytter du e-post, ber vi om at du sier ifra med en gang.

Kontonummer
Utbetalinger skjer til ditt kontonummer. Har du byttet bank må du derfor ta kontakt. Husk at vi også må vite dersom du har fått nytt kontonummer i samme bank for å sikre at utbetaling skjer til riktig konto.

D-nummer
Endring i D-nummer kan blant annet påvirke beregning av pensjon. Vi trenger derfor dine oppdaterte opplysninger ved endring. Ta kontakt om D-nummer er endret.

Ta kontakt

Generelle henvendelser
Hanne Mycklebye

Bemanningskonsulent
+47 918 73 259
hanne@sibe.no

Julie Fogge

Personalkonsulent
+47 926 96 924
julie@sibe.no

Wenche Hagalia

Daglig leder | Kundeansvarlig | Partner
+47 483 28 432
wenche@sibe.no

Language »