HMS

SIBE ønsker alltid å være en trygg arbeidsplass for sine medarbeidere, og en attraktiv samarbeidspartner for sine kunder. For å sikre dette står helse, miljø og sikkerhet (HMS) høyt prioritert i vår bedrift.

Til stadighet utarbeider vi nye HMS-rutiner for å redusere risiko for uønskede hendelser. Ved alle ansettelser utdeles det en personalhåndbok, og gås nøye gjennom en HMS-erklæring som hver og en ansatt må signere, før de går ut i arbeid. Vår HMS-ansvarlig er ute på byggeplasser hver uke og forsikrer oss om at alt er som det skal.

Vi har utvalgte verneombud i bedriften, ukentlige vernerunder og følger opp både medarbeidere og kunder gjennom hele prosjektet. SIBE har også står fokus på at våre medarbeidere skal inneha relevante kurs for sitt yrke. Vi kjører derfor kurs i varme arbeider og godkjent opplæring på farlig verktøy, arbeid i høyden og fallsikring, internt i bedriften. Disse rutinene og tiltakene samsvarer også med å være revidert arbeidsgiver.

Kurs

Jobber du i SIBE er det alltid nyttig å oppdatere deg selv på HMS rutiner. Ta ett eller begge av disse kursene for å styrke din HMS kompetanse.

Veidekke HMS-kurs – Klikk her.
AFs HMS-kurs – Klikk her.

SIBE tilbyr også HMS-kurs for arbeidsledere.

Verneombud

Dominik Myszoglad
Dominik Myszoglad

Verneombud i SIBE
+47 938 53 743

Language »