Kontakt oss

Sikker Bemanning AS
Maridalsveien 300
0872 Oslo
Se i Google Maps

Kontakt
Telefon: 22 65 14 05
E-post: post@sibe.no

E-post for CV’er: rekruttering@sibe.no

Administrasjon

Carsten Stryhn
Daglig leder
Tlf: +47 414 76 532
carsten@sibe.no

Carsten er daglig leder i Sibe og har ansvaret for selskapets økonomi og administrasjon. Han har bakgrunn fra revisjonsbransjen og har mer enn 30 års erfaring som operativ leder og toppleder i store internasjonale selskaper.
Faglig spesialisering innen økonomistyring, effektivisering og endringsledelse samt rapportering.

Wenche Hagalia

Wenche Hagalia
Key account manager
Tlf: +47 483 28 432
wenche@sibe.no

Wenche Hagalia var med på å starte opp Sikker Bemanning AS og er hovedaksjonær i SIBE. Hun er oppvokst i bygg- og anleggsbransjen og har nærmere 12 års erfaring fra bemanning og rekruttering i samme bransje. Hun har en mastergrad innen prosjektledelse fra NLH, og utover dette har hun også 8 års erfaring med lederrekruttering, samt at hun er sertifisert coach. I SIBE er Wenche hovedansvarlig for oppfølging av kunder, pågående prosjekter og salg.

Henning Møllegaard, SIBE

Henning Møllegaard
Fagkonsulent
+47 990 18 024
henning@sibe.no

Hanne Mycklebye
Driftsleder / Personalkonsulent
+47 918 73 259
hanne@sibe.no

Dominik Myszoglad
BAS / Verneombud
+47 938 53 743
dominik@sibe.no

Anne-Beth Nese Grihamar
Lønnsansvarlig
+47 412 09 465
lonn@sibe.no

Aleksander Polozynski

Aleksander Polozynski
Lønnsassistent
+47 925 29 740
aleksander@sibe.no

Piotr Grzezulkowski
Driftskoordinator
+47 412 73 150
piotr@sibe.no

Angelika Myszoglad
Kontorassistent
+47 920 30 281
angelika.myszoglad@sibe.no

Styret

Lena Karlsen

Styreleder

Lena Karlsen, styreleder i Sikker Bemanning AS fra 01.01.2019.

Hun har vært daglig leder/direktør i 3 selskaper siden 1995. Dette har vært innenfor bransjene spedisjon/transport, kundeservice og økonomi/konsulentvirksomhet. Hun har sittet i nordiske ledergrupper og ledet bedrifter med opptil 600 ansatte.

Hun har sittet og sitter i flere styrer og er styreleder i flere selskaper. Dette har vært både for offentlige og private selskaper.

Jørn Olav Strekerud

Styremedlem

Erfaring fra privat og offentlig sektor som leder og frittstående rådgiver innenfor flere fagområder. Utdannet som ingeniør, økonom og terapeut.
Har siden 2002 drevet egen virksomhet som kognitiv terapeut i Dialoggruppen og paralellt utviklet gruppens metode. Er lærer for og utdanner nye terapeuter i samme metode. Er daglig leder for Dialoggruppen som per i dag består av 15 terapeuter.

Arbeider til daglig med kognitiv, samtaleterapeutisk behandling av mennesker med psykiske utfordringer, barn, par og familier i samlivskriser samt rådgivning for ledere og grupper i bedrifter. Tilbyr også veiledning til spesialistgrupper som arbeider med diverse problemstillinger innenfor kommunikasjon og annen kognitiv tematikk.

Wenche Hagalia

Styremedlem

Wenche HagaliaWenche Hagalia var med på å starte opp Sikker Bemanning AS og er hovedaksjonær i SIBE. Hun er oppvokst i bygg- og anleggsbransjen og har nærmere 12 års erfaring fra bemanning og rekruttering i samme bransje.

Hun har en mastergrad innen prosjektledelse fra NLH, og utover dette har hun også 8 års erfaring med lederrekruttering, samt at hun er sertifisert coach. I SIBE er Wenche hovedansvarlig for oppfølging av kunder, pågående prosjekter og salg.

Bjørge Fredheim

Styremedlem

Bjørge Fredheim er gründer og næringslivsleder. Han har lang erfaring fra industri/offshore, tjenestesektor og tekniske leveranser. Med dette har han både operativ og strategisk erfaring fra stort konsern. Bjørge innehar styreverv i både private og offentlige selskaper.

John Engesgaar

Styremedlem

John EngesgaarJohn Engesgaar er siviløkonom og økonomileder i Seltor, og har nøkkelkvalifikasjoner innen økonomiledelse, planlegging og tiltaksoptimalisering i bedrift og på prosjekt. John har tro på frihet under ansvar, og at å dele det man kan/vet gir merverdi i samspillsprosesser og egen organisasjon.

Han har gjennom sin karriere har utvist stor evne til å sette seg inn i komplekse problemstillinger og sikre målrettet kurs. Med lang erfaring fra bransjen har han en god forståelse for bygg og anlegg, så vel som prosjektledelse og økonomi i sin helhet.