Kontakt oss

Sikker Bemanning AS

Bemannings- og rekrutteringsbyrå i Oslo.

Maridalsveien 300
0872 Oslo
Se i Google Maps

Kontakt

Telefon: 22 65 14 05
E-post: post@sibe.no
Send CV til: rekruttering@sibe.no

Administrasjon

Robert Andersson

Robert Andersson

Svein Rune Hagen

Svein Rune Hagen

Ylva Fosheim

Ylva Fosheim

Kundekonsulent

Christopher Hulme

Christopher Hulme

Kursansvarlig


Anne Beth Grihamar

Anne-Beth Nese Grihamar

Lønn- og administrasjonsansvarlig
+47 412 09 465
lonn@sibe.no

Aleksander Polozynski

Aleksander Polozynski

Kontroller og administrasjonskonsulent
+47 925 29 740
aleksander@sibe.no

Dominik Myszoglad

Fagansvarlig betong | Formann | Verneombud
+47 938 53 743
dominik@sibe.no

Arkadiusz Szust

Arkadiusz Szust (Arek)

Konsulent SIBE Anlegg
+48 515 700 634
arek@sibe.no

Styret

Lena Karlsen

Styreleder

Lena Karlsen, styreleder i Sikker Bemanning AS fra 01.01.2019.

Hun har vært daglig leder/direktør i 3 selskaper siden 1995. Dette har vært innenfor bransjene spedisjon/transport, kundeservice og økonomi/konsulentvirksomhet. Hun har sittet i nordiske ledergrupper og ledet bedrifter med opptil 600 ansatte.

Hun har sittet og sitter i flere styrer og er styreleder i flere selskaper. Dette har vært både for offentlige og private selskaper.

John Engesgaar

John Engesgaar

Styremedlem

John Engesgaar er siviløkonom og økonomileder i Seltor, og har nøkkelkvalifikasjoner innen økonomiledelse, planlegging og tiltaksoptimalisering i bedrift og på prosjekt. John har tro på frihet under ansvar, og at å dele det man kan/vet gir merverdi i samspillsprosesser og egen organisasjon.

Han har gjennom sin karriere har utvist stor evne til å sette seg inn i komplekse problemstillinger og sikre målrettet kurs. Med lang erfaring fra bransjen har han en god forståelse for bygg og anlegg, så vel som prosjektledelse og økonomi i sin helhet.

Wenche Hagalia

Wenche Hagalia

Styremedlem

Wenche Hagalia var med på å starte opp Sikker Bemanning AS og er hovedaksjonær i SIBE. Hun er oppvokst i bygg- og anleggsbransjen og har nærmere 12 års erfaring fra bemanning og rekruttering i samme bransje.

Hun har en mastergrad innen prosjektledelse fra NLH, og utover dette har hun også 8 års erfaring med lederrekruttering, samt at hun er sertifisert coach. I SIBE er Wenche hovedansvarlig for oppfølging av kunder, pågående prosjekter og salg.

Bjørge Fredheim

Bjørge Fredheim

Styremedlem

Bjørge Fredheim er gründer og næringslivsleder. Han har lang erfaring fra industri/offshore, tjenestesektor og tekniske leveranser. Med dette har han både operativ og strategisk erfaring fra stort konsern. Bjørge innehar styreverv i både private og offentlige selskaper.

Carine Helgesen

Carine Helgesen

Styremedlem

Carine har over 20 års erfaring fra bemanning- og rekrutteringsbransjen, med daglig ledelse i de fleste av dem. Hun har vært gründer og bygget opp flere selskaper.

I tillegg til personalledelse har Carine gjennom årenes løp ansatt mange hundre medarbeidere, til korte vikariater – og til faste stillinger gjennom tyngre rekrutteringsprosesser.

Erfaring fra ulike bransjer og fagområder er en styrke. Å bygge relasjoner og nettverk er et viktig fokusområde. Suksessfaktorer for riktige ansettelser er et stort engasjement, i tillegg til involvering i bedrift, arbeidsmiljø og arbeidsoppgaver.

Lederprogram og kurs i personalledelse er en del av Carines hverdag.

Language »