Om oss

Sikker Bemanning AS er et bemanning- og rekrutteringsbyrå i Oslo med hovedkontor på Tåsen. Bedriften har hatt kontinuerlig vekst siden oppstart i august 2012, og i dag er vi 10 ansatte i administrasjonen. SIBE er medlem av NHO Service og er også medlem av Startbank. I tillegg til dette ble vi i 2016 godkjent som Revidert Arbeidsgiver etter en lang ekstern revisjon av bedriften vår.

En trygg samarbeidspartner

Vi har i dag ca 500 tilgjengelige medarbeidere i basen og mellom 150-200 arbeidere ute i arbeid til enhver tid. SIBE har stort fokus på ærlighet, kvalitet og ryddighet i henhold til gjeldende regelverk og sørger alltid for å holde oss oppdaterte. På denne måten vil alltid våre kunder og medarbeidere føle seg trygge på SIBE som samarbeidspartner og arbeidsgiver.

Spesialist på bygg og anlegg

Sikker Bemanning AS spesialiserer seg på bemanning til bygg og anleggsbransjen og tilbyr et stort spekter av arbeidskraft innen bransjen. I tillegg til dette kan vi bistå med hjelp til rekruttering av ledere og fagarbeidere til din bedrift, og kursing av bygg og anleggsarbeidere til konkurransedyktige priser.

Revidert arbeidsgiver

SIBE er stolte av å kunne si at vi ble Revidert Arbeidsgiver (RA) i 2016. RA er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter som ble obligatorisk for alle bemanningsbyråer i 2017. Denne ordningen lar bedrifter dokumentere sin kvalitet og profesjonalitet som arbeidsgiver. Dette skjer gjennom en ekstern revisjon av rutiner og praksis når det gjelder sentrale deler av forpliktelser etter arbeidsmiljøloven.

Målet er at SIBE skal være en best mulig arbeidsgiver og derigjennom være en kvalitetsleverandør av personell til våre kunder. Jobben vår videre er å gjøre det enda bedre neste år, og årene fremover. Vi er opptatt av å være en god samarbeidspartner til alle våre kunder og setter derfor stor pris på, samt er avhengig av tilbakemeldinger for å kunne opprettholde vårt kvalitetsstempel som Revidert Arbeidsgiver.

Kontakt oss om bemanning

Generelle henvendelser
Robert Andersson
Robert Andersson
Dominik Myszoglad

Kundekonsulent | Formann | Verneombud
+47 938 53 743
dominik@sibe.no

Hanne Mycklebye

Bemanningskonsulent
+47 918 73 259
hanne@sibe.no

Julie Fogge

Personalkonsulent
+47 926 96 924
julie@sibe.no

Wenche Hagalia

Daglig leder | Kundeansvarlig | Partner
+47 483 28 432
wenche@sibe.no

Hans-Petter Hammer
Hans-Petter Hammer
Language »